Pentru cine facem

După cum am menționat, activitatea noastră a demerat într-un garaj și s-a dezvoltat an de an, nu numai datorită seriozității noastre ci mai ales datorită încrederii și susținerii pe care am primit-o de la întreprinderile locale.
Activitatea noastră a cunoscut o dezvoltare majoră în anul 2005 când am început să prestăm servicii și să producem pentru două companii importante, Profi și AssaAbloy. Pentru compania multinațională
Profi România am asigurat, începând cu anul 2005, toate materialele publicitare necesare (de la ecuson până la cel mai înalt totem și casetă luminaosă) deschiderii unui număr de peste 300 de magazine.
Astăzi lucrurile s-au schimbat. Societatea a evoluat și desigur, și activitatea noastră s-a dezvoltat în așa fel încât circa 40% din producție este livrată pe piața locală și restul către mari companii multinaționale sau cu activitate în întreaga țară. Pentru aceste companii asigurăm totodată serviciul
de transport și montaj la locație, precum și service post montaj.
Nu putem să trecem la un capitol următor fără să ne exprimăm recunoștința și aprecierea pentru fiecare client al nostru, indiferent de mărimea acestuia. Mulțumim din inimă.