Portofoliu Lucrări

Suntem mândri să vă prezentăm o selecție din lucrările noastre

În cadrul primei categorii, producție publicitară, ne-am concentrat pe dezvoltarea de soluții de afișare a mesajelor publicitare într-un mod inovator și creativ. De-a lungul anilor, am colaborat cu diverse companii și organizații, fie că au fost lansări de produse, campanii publicitare sau evenimente de marketing. Am ajutat la crearea și implementarea de afișe, bannere, pliante, flyere, standuri și multe altele.

În ceea ce privește categoria de placare bond, am ajutat la transformarea unei game variate de suprafețe cu diverse forme și dimensiuni într-o adevărată carte de vizită. Fie că este vorba de acoperișuri, fațade, acoperișuri metalice sau multe altele, am reușit să ne îndeplinim promisiunea de a oferi un serviciu de calitate, în timp util și la un preț competitiv.

Arată toate

De la designul creativ la producția și livrarea finală, suntem pe deplin implicați în tot procesul de producție pentru a ne asigura că fiecare proiect este de cea mai înaltă calitate și îndeplinește obiectivele stabilite.

Cart(0 items)

Nu ai niciun produs în coș.