CU CINE FACEM

Echipa noastră este formată din 28 de persoane.
O bună parte din colegii noștri care sunt implicați în activitatea de producție fac parte din echipa noastră încă din anul 2003. Suntem mândri că reușim să fim alături de colegii noștri zi de zi, formând o familie unită, dedicată lucrului bine făcut.

Magamentul de vânzări este asigurat de Oana Andrei (0748.125050, oana.andrei@almaprint.ro), a cărei atribuții sunt legate de contactul de clienții, asigurarea  serviciului/produsului de care acesta are nevoie și conducerea lucrării la stadiul de producție.

Managementul operațional e asigurat de Marius Andrei (0748.125051, marius.andrei@almaprint.ro) ale cărui atribuții se leagă toată activitatea logistică și operațională a companiei.

Managementul de producție este asigurat de către Gabriela Popa (0748.125054,  gabi.popa@almaprint.ro). Gabi se ocupă de programarea activităților de producție, ducerea acestora la final și organizarea deplasărilor în țară pentru lucrările și serviciile noastre.

Managementul de marketing e asigurat de Alina Andrei (0751.299929, alina.andrei@almaprint.ro), care pe lângă activitatea de promovare imaginii noastre pe toate căile de marketing moderne, asigură și buna funcționare a centrelor de print din Hunedoara, în ceea ce privește onorarea comenzilor primite la aceste centre.