Cine suntem

Vă prezentăm o afacere de familie care a demarat în anul 2001 într-un garaj, ca orice afacere mică, în acele vremuri.
Activitatea noastră de bază constă în oferirea de servicii complete și complexe de productie publicitară și pune la dispoziție un serviciu de consultanță pentru aprecierea cât mai corectă a tuturor
posiblităților de semnalistică, standardizate sau atipice, începând de la concepția machetelor și continuând cu alegerea materialelor și execuția produselor publicitare de care clienții noștri au nevoie.
Am pornit de la un calculator și un cutter plotter de 61 cm lățime și am evoluat împreună cu clienții noștri și, desigur, cu tehnologia. În domeniul nostru de activitate progresul tehnologic este foarte dinamic și dacă nu ții pasul cu el, îl privești din urmă.
Am evoluat împreună cu clienții noștri, parteneri astăzi.
Ne-am dezvoltat personal și am investit în cunoaștere și managementul de echipă. Suntem mândri că echipa noastră este formată în mare parte din colegii de acum 10, 15 ani. Colegii noștri și familia noastră sunt cele mai de preț bunuri ale noastre. Sunt acele elemente care ne-au adus aici unde suntem astăzi, una din cele mai puternice companii de pe piață. În anul 2010 am ocupat locul 2 în România în Topul Intreprinderilor Mici de profil, top întocmit de către ministerul economiei și de 16 ani ocupăm locul 1 în topul firmelor din județul Hunedoara, categoria întreprinderi mici, publicitate.
Suntem producători direcți de produse publicitare și nu subcontractăm nici un serviciu. Lucrăm cu mândrie pentru întreprinzătorii de pe piața locală și în același timp pentru mari companii multinaționale.
În anul 2011 am decis să înființăm primul centru de print în Hunedoara, un concept nou și modern despre modul de abordare al serviciilor pe care deja le prestam, dar de data aceasta oferită clientului final, sub formă de unicat. Acest concept l-am îmbogățit cu o gamă variată de produse de birotică și servicii, formulă care s-a dovedit necesară și bine primită de către comunitate.
În anul 2013 am deschis un centru de print similar în Deva, în anul 2015 în Reșița, iar mai apoi, în anul 2016 am deschis al doilea centru de print din municipiul Hunedoara. Centrele de print funcționează sub semnul logo-ului atașat.
Suntem mândri că am reușit ca din existența noastră de 20 de ani pe piața publicitară, în ultimii 16, am reușit să ne menținem în topul județean al firmelor de profil. Pentru acest merit suntem recunoscători fiecărui client care ne trece pragul și încercăm să ne dovedim supremația prin respect și modestie.
Bun venit la Alma Print !